Hong Kong

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Hong Kong

Продаје се некретнина у Хонг Конгу

Хонг Конг је аутономна територија на југоистоку Кине. У прошлости је то била британска колонија. Урбани центар је живо и густо насељено и важно је луко и глобално финансијско чвориште са панорамом испресеченом небодерима. Централни округ дом је споменика попут Кине куле банке Иеох Минг Пеи. Хонг Конг је такође једна од најпознатијих дестинација за куповину, позната по одећи по мери и ноћном маркету у улици Темпле. Окружен је Јужнокинеским морем на истоку, југу и западу и граничи са градом Шенжен, у месту Гуангдонг, на северу на реци Шенжен.

Ако сте одлучили да се преселите у Хонг Конг или само тражите некретнину на продају у Хонг Конгу, требало би да знате да је влада увела нови порез на упражњено радно место и ограничења предсезонске шеме. Ипак, очекује се да ће се цене кућа повећати за додатних 7% у наредних шест месеци. Да би сачували стопе продаје, програмери ће вероватно градити мање станове.

Према прогнози хонгконшких непокретности за средину 2018. године, тренд раста цијена кућа успорит ће у другој половини након што је влада увела нови порез на радна мјеста и ограничења пореза на претпродају. Цијене некретнина за продају у Хонг Конгу требале су порасти за додатних 7% у наредних шест мјесеци. Да би заштитили стопе продаје, програмери ће вероватно градити мање станове. Просечна величина нових станова већ је смањена за око 40% у последњих 6 година.

Мање јединице и јефтиније цене уз финансирање програмера допринеле су снажној продаји на примарном тржишту у првом полугодишту, при чему су програмери успели да продају преко 50% јединица покренутих у већини нових пројеката.

Крајем јуна, влада је најавила шест нових иницијатива за решавање стамбених проблема града. Међу њима је био изразито шпекулативни порез за годишњи одмор за примарно тржиште.

Одлука владе да уведе даље иницијативе за решавање стамбених питања у граду у тренутку када каматне стопе расту, а тренутни тржишни циклус је већ у последњој фази и носи ризике. Када се тржиште промени, све ове мере хлађења уведене последњих година могу појачати сваку кризу, што ће довести до слободног пада на тржишту. Поред тога, све већи број купаца заинтересованих за некретнине на продају у Хонг Конгу заснован је на финансирању од стране програмера, што примењује веће каматне стопе и не захтева стрес тестирање на купцима

Mapa, kretanje cena i statistika
No real estate match the specified search parameters!
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB